Barion Pixel

Összesen 1 találat

A sporttáskák edzésekhez, vagy rövidebb, hosszabb kimozdulásokhoz, utazásokhoz is tökéletesen megfelelnek. Pehelykönnyű súlyuknak, erős, tartós anyaguknak (megerősített vászon, poliészter, bőr) köszönhetően hosszabb távon is jó szolgálatot tehetnek.Valódi bőr sport,- és utazótáskáink szintén figyelemet érdemelnek.

Stílusuk sokféle lehet, de a sokféleségben is közös bennük a fiatalosság, frisseség, a dinamizmus.Ezek a táskák és sport hátizsákok biztosan elősegítik sikeredet, magabiztosságodat.Ezek táskák, hátizsákok vállpánttal is el vannak látva, sportos megjelenést adva a táskának.

De arról sem feledkezhetünk meg, hogy egyre nagyobb teret kapnak az iskolai használatú, esetleg munkábajárásjoz is kitünően használható sporttáskák, sporthátizsákok , melyekben bőséges hely jut a tankönyveknek, iratoknak, laptopnak és más kisebb személyes dolgoknak.

Természetesen a hordozható fogójuk is erős, ezért biztonságosan hordozhatjuk. Gyakran a a táskák elülső részén zsebek is találhatók, amelyekben kisebb, könnyen elérhető dolgokat, például mobilt vagy bankkártyákat tárolhatsz. Ha válogatás közben kérdésed merülne fel, szívesen ad tájékoztatást az ÚjraTrendy üzlet – hétköznapokon 9 – 17 óráig.

Ez az oldal cookie -kat használ a jobb böngészési élmény érdekében. A webhely böngészésével elfogadja a cookie -k használatát.

PÖRGESS a rendkívüli kedvezményekért!

  • Próbálj szerencsét és NYERJ 30-40-50%-os kedvezménykupont!
  • Add meg neved és e-mail címedet és PÖRGESS!
  • Akár nyersz, akár nem nyersz:
    • holnap PÖRGESS ÚJRA ! ! !
PÖRGETEK
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi szabályokat (oldal aljáról elérhető linken)